Life coach, tabácsadó, mozgás-táncterapeuta

Hogy kik voltak az amazonok?

Harcosok, hódítók, uralkodók, önfenntartók. Csupa olyan szerep, amelyet a mai társadalom leginkább a férfiaknak tulajdonít. Miért mondom, hát, hogy én magam egy hétköznapi amazon vagyok? 🙂

Mert itt és most élek, ebben a mai rohanó világ. Itt és most vagyok egyszere 8 órában dolgozó nő, két gyermekes családanya, anyatigris, társa valakinek, szenvedélyes futó, lélekben táncos, beszélgetőpartner, örök kíváncsi, akinek sosem elég, amit tud, megfelelni vágyó, önmagát kereső nő és még sorolhatnám az önmagamtól felvett és rám ruházott szerepeket.

És harcolok az idővel, önmagammal, néha másokkal, hogy az életemet összefogjam.

Voltam kemény és hajlíthatatlan, megközelíthetetlen és távolságtartó, növesztettem tüskéket, hogy kibírjam az élet megpróbáltatásait, szégyeltem és rejtegettem, hogy erős nő vagyok és ezzel elveszítettem a hitelességem.

De lassan, lépésről lépésre megtaláltam azt a belső erőt és női minőséget, ami bár nem biztos, hogy gyámolításra szorul, de szüksége van a gondoskodásra, kapcsolódásra és egy férfi figyelmére.

Így vagyok én hétköznapi amazon…vagy a hétköznapok amazonja? 🙂

Te mit gondolsz? Magadra ismersz?

Ha Te is hasonló útkeresésben vagy, értem és ismerem a nehézségeidet és kísérőd lehetek az életed egy szakaszában, hogy megtaláld és felvállald azt aki vagy: Hétköznapi amazon vagy a hétköznapok amazonja!